HomeAanmeldenInloggenWachtwoord opvragenSPEEL BINGLO


Nodig je vrienden uit!

Doe mee en speel samen voor die overvolle prijzenpot!

Ontvang een leuke bonus als ook zij gaan meespelen op BINGLO!

Hoe wordt het Binglo-Spel gespeeld?

Binglo wordt gespeeld met 72 nummers, dit in tegenstelling met het standaard Bingo-spel welke met 75 of 90 nummers gepeeld wordt. Op uw Binglokaart staan 29 nummers en 1 vrijvlak, het laatst getrokken nummer voor bijv.:

- het laatste nummer van de vier hoeken;

- het laatste nummer van de middelste rij

- het laatste nummer van de middelste twee kolommen

- het laatste nummer van de volle kaart

die overeenkomen met een vraag.

Indien de vraag welke behoort bij het laatste nummer uit een ronde en goed beantwoord wint de prijs (volle kaart of Full House). Tevens zijn er ook nog prijzen in combinatie van volle lijn midden of 4 hoekjes. en bij meerdere winnaars worden de prijzen gedeeld. Mocht u onverhoopt nog iets te vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Binglo-Bingo speel je samen en dat kan nu met Binglo.nl! Kies zelf de zaal waarin je wilt spelen en ontmoet je Binglo-Bingo vrienden bij www.binglo.nl. Winnen, Winnen en nog eens Winnen dat kan allemaal, maar bij Binglo.nl is het ook nog eens gezellig. Probeer het zelf en ontvang de eerste 2,00 spel tegoed van ons. Extra spel tegoed kopen gaat heel gemakkelijk via ideal of sms! Klik hier om uw gratis aan te melden !Bij Blinglo.nl speelt u NIET tegen een computer maar wordt er werkelijk live gedraaid, u ziet de mensen die de binglo draaien , u ziet de binglo machine, u ziet welke bal er getrokken wordt precies zoals u gewend bent in een bingozaal!

Wij hebben ook extra bonus ronde's in de Binglo-Bingo zaal! Wij bieden u boekjes Binglo-Bingo aan net zoals u in een gewone zaal speelt, kunt u uw kleurstift of pen gebruiken en streept u zelf uw nummers aan vergeet u een nummer dan strepen wij hem automatisch voor u aan via ons systeem hierdoor behoud u altijd uw binglo! Wij bieden u met deze spelen Hoge geldprijzen via onze speciale Jack-Pot!!! De hoogte van de volle kaart- en de patroonrondes zijn altijd afhankelijk van de aantal spelers / verkochte blingokaarten.

U kunt eenvoudig deelnemen en voor echt geld zonder download en installatie van programma's spelen. En bovendien betaalt u niet via een credit card maar eenvoudig via uw mobieletelefoon! Dus u hoeft geen creditcard gegevens prijs te geven. Naast het betalen per telefoon kunt u ook veilig en snel met uw eigen bank betalen dit is namelijk veel goedkoper omdat u de kosten van uw provider niet hoeft te betalen.

Chatten en spelen met uw vrienden en bekenden, of nieuwe vrienden maken , collega's of andere bezoekers, zelfs kunt u als u dat wilt op de achtergrond onze Blingo radio muziek beluisteren de volumergeling daarvan kunt u ook zelf bepalen.

Dus bent u helemaal klaar om uw kennis te beproeven op Binglo.nl en ECHTE PRIJZEN te winnen dan wensen wij u veel plezier op onze website twijfel niet en Klik hier om uw gratis aan te melden !!

Team Binglo.nl