HomeAanmeldenInloggenWachtwoord opvragenSPEEL BINGLO


Nodig je vrienden uit!

Doe mee en speel samen voor die overvolle prijzenpot!

Ontvang een leuke bonus als ook zij gaan meespelen op BINGLO!

FAQ-Veelgestelde vragen

Als je hieronder geen antwoord op je vraag vindt, kun je terecht bij de Helpdesk. Typ je vraag in en stuur het naar ons. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.
Is het veilig om te spelen?
Hoe beveel ik een vriend(in) aan?
Kan ik mijn persoonlijke instellingen veranderen?
Hoe meld ik me aan?
Wat zijn de VIP niveaus?
Moet ik het zelf aangeven als ik Binglo heb?
Hoe kan ik chatten?
Wat gebeurt er als ik win?
Hoe win ik?
Moet ik de nummers zelf aanstippen?
Hoeveel kosten de kaarten?
Hoe kan ik spelen?

Is het veilig om te spelen?

Zeker weten! Jouw online veiligheid is onze eerste prioriteit en we investeren dan ook in de nieuwste technologieën om te garanderen dat je altijd in een veilige omgeving kunt spelen. Ons privacybeleid schrijft bovendien voor dat je persoonlijke gegevens NIET aan anderen worden verkocht of doorgegeven.

Hoe beveel ik een vriend(in) aan?

Klik op de knop Doe mee aan de linkerzijde van deze pagina.

Kan ik mijn persoonlijke instellingen veranderen?

Klik op de tab Profiel wijzigen en volg de instructies op.

Hoe meld ik me aan?

Om je aan te melden klik je op de tab Aanmelden en volg je de instructies op.

We hebben wat gegevens van je nodig. Let op: ons privacybeleid schrijft voor dat we je persoonlijke gegevens op geen enkele wijze mogen verkopen, verhuren, distribueren of delen.

We hebben de volgende gegevens van je nodig:

* Je naam
* Je adres
* Je e-mailadres
* Je gebruikersnaam (bijnaam), de naam die andere spelers van Binglo te zien krijgen

Na het Aanmelden sturen wij je een bevestiging met daarin de door jouw opgegeven gebruikersnaam en een door ons gegenereerd wachtwoord, dit wachtwoord kun je eventueel later veranderen in een wachtwoord van jouw keuze, bewaar deze gegevens goed; deze heb je nodig als je je aanmeldt op de site. Houd deze gegevens voor jezelf.
Voordat je kunt gaan spelen op Binglo.nl, moet je de algemene voorwaarden lezen, begrijpen en ermee akkoord gaan

Wat zijn de VIP niveaus?

We wilden iets doen voor de mensen die vaak bij ons spelen. Daarom hebben we het VIP-systeem opgesteld. Natuurlijk zijn al onze klanten even belangrijk voor ons en krijgt iedereen altijd hetzelfde serviceniveau, maar soms bieden we promotieacties aan die alleen voor onze meest frequente spelers bedoeld zijn en waar anderen geen gebruik van kunnen maken. Zo willen we deze spelers op Binglo.nl bedanken.
Het VIP-niveau (1-4) wordt automatisch aangepast. Op de pagina My Account [Mijn rekening] kun je zien welk niveau je hebt bereikt.

Moet ik het zelf aangeven als ik Binglo heb?

Nee, we stellen je automatisch op de hoogte als je hebt gewonnen, je hebt echter ook tijdens het spel de mogelijkheid om via de tab "Binglo melden", aan te geven dat je Binglo hebt. Nogmaals ter verduidelijking doordat wij het systeem geautomatiseerd bijhouden zul je nooit een Binglo mislopen doordat wij, maar ook ieder ander die op dat moment mee speelt, kan zien dat er een Binglo is gevallen en welke Binglokaart Binglo heeft. Zo loopt u NOOIT uw prijs mis zelfs niet wanneer u om welke reden dan ook verhindert zou zijn om live mee te spelen.

Hoe kan ik chatten?

Je kunt gewoon iets typen in het vakje onder aan het chatvenster.

Wat gebeurt er als ik win?

Het prijzengeld wordt direct de volgende ochtend voor 11.00 uur door ons overgemaakt naar de rekening van de winnaar. Een prijs die door meer dan één speler is gewonnen, wordt eerlijk verdeeld en naar de rekeningen van alle winnaars overgemaakt.

Hoe win ik?

Als een nummer dat wordt afgeroepen overeenkomt met een nummer op je kaart, wordt het aangestipt. Als je als eerste al je nummers in een rij hebt aangestipt, win je een lijn. Als je vervolgens als eerste alle nummers in twee rijen hebt aangestipt, win je de prijs voor twee lijnen. De ‘Full house’ prijs is voor de speler of spelers die als eerste alle nummers op hun kaart hebben aangestipt. Als meerdere spelers tegelijkertijd hun kaart vol hebben, wordt het prijzengeld onder hen verdeeld.

P.S. Als je binnen een bepaald aantal afgeroepen nummers een Full house bereikt (dit varieert per spel), win je de Jackpot!

Moet ik de nummers zelf aanstippen?

Alle nummers worden door ons live, in onze Binglo-Studio voor verschillende camera's getrokken, net als in een bingozaal, echter in ons systeem worden automatisch alle meespelende kaarten gecheckt. Doordat je van ons Binglokaarten krijgt toegestuurd via de email kun je deze dus uitprinten en zelf net als in een normale bingozaal de gevallen nummers aanstippen. Als je nummers vergeet aan te stippen, is dat geen probleem: we houden de nummers bij dus als je met een kaart een prijs wint, krijg je die toch.

Hoeveel kosten de kaarten?

Een binglokaart kost €0,50 deze zitten in een bingloboekje waar er 12 inzitten totaal prijs €6 per boekje voor 12 binglokaarten. Per totale spelronde heeft u 12 binglokaarten. Een totale spelronde bestaat uit 3 x 3 enkele spelrondes tw. enkele per spelronde 1 x 4 hoeken - 1 x 2 rijtjes - 1 x volle kaart, per enkele spelronde heeft u dus 4 binglokaarten, dit doen we dus 3 maal in de totale spelronde.

Hoe kan ik spelen?

Voor meer informatie klik je aan de linkerzijde in het groene vlak op te tab Wat is Binglo-Bingo?